Monday, March 28, 2011

Be happy !

Pole ammu kirjutanud võimis. Vahepeal juhtus palju. Vaheaeg oli ju. Ja üldse vahepeal olid väga segased lood.
Räägin lähemalt vaheajast.
Midagi erilist nagu polnudki. Kolmapäeval läksime ma, Henry, Iris, Raigo, Priit, algul Aavik ja Mannu , Ave ja Mannu juurde. Jõime seal natuke. Joogid ostis Priit. Läksime linnast jala muratsi, huuh see oli nii pime ja lõputu tee. Okei elas üle , siis mingi öösel liikusime kõik koos muratsist upale, mingi 5km? Olime ju joogised ka veidi. Läksime siis Priidu juurde upale, sitaks külm oli, igast nõmedusi oli ka vahepeal, aga nalja sai palju. Siis hommikul mingi 9? liikusin üksi upalt linna 4km? väga paha oli olla, ostsin teepealt ka veel sidrunivett. Koju jõudes chillisin arvutis, vahepeal natuke magasin ka.
Muuud päevad oli suht lebo ja ns väljas. Laup tuli Lotta meile ja tegime igast asju, vaatasime filme ja tegime ennast siis korda , tegime pilte ja olime chatrouletis ja chattisime mingi kella kaheksani hommikul. Ülitore õhta oli.


Sain oma sünnipäevakingi ka kätte, UUS LÄPPAR, niiiheameel lihtsalt.

No täna siis esmaspäev esimene koolipäev üle nädala, masendav. Aga koolis sai nalja ja viiimaneee veerand ja siis SUVI. Peab pingutama, et tunnistuse saaks vähemalt ilusa. Lotta pani vahetunnis ühe laheda paruka pähe ja läksime nii vensse ja ma lihtsalt ei saanud naeru pidama !
Piiks piiks , kaisa ja lotta tulevad.
Enivei kell 3 hakkas mul haiglas masssaaaas. Nii hea oli, ja pärast seda oli võimlemine ja siis kõik oli okei, kuni tegin ühe vale liigutuse ja lõi hinge korra kinni ja valu sisse ja siis lõpetasime ära ka, ja läksin koju.
Pm korra magasin seni kuni iss ülesse äratas ja siis mingi väga kaua õppisin ajalugu. Homme kt , jess ! -.- Ja nii kõik mööduski, tegin väga lühidalt , lisan pilte ja varsti juba magama ka ja TSIKID, MUL KAHE PÄEVA PÄRAST SÜNNIPÄEV. :)


Tsaukitsau.

No comments:

Post a Comment